My Own Ironman

Mi Propio Ironman

LANZAROTE JUNTOS

OCTOBER 10, 00:01 - 23:59

 OCTUBRE 10, 00:01 - 23:59

For me, for them, for us!


#togetherwearestronger


Para mi, para ellos, por nosotros!


#juntossomosmasfuertesVoor mij is een triatlon een pepmiddel, het geeft me een boost om door te blijven gaan. Tijdens de lockdown was ik gemotiveerd om alles te doen om in vorm te blijven en me op mijn doel te richten: de Ironman Wereldkampioenschappen in Hawaii. Maar toen ik me realiseerde dat steeds meer wedstrijden werden afgelast, schoof dat doel steeds verder weg en begon het in mijn hoofd te spoken. I wilde doorgaan met hard trainen omdat ik wist dat dit voor de toekomst nodig was en ik niet kwijt wilde raken waar ik de afgelopen maanden zo hard voor had gewerkt.


Daarom besloot ik mijn eigen Ironman Lanzarote te doen op de datum waarop oorspronkelijk de Ironman Wereldkampioenschappen in Hawaii zouden worden gehouden, namelijk 10 oktober 2020. Maar ik had het gevoel dat ik externe druk en support nodig had, iets dat me echt zou motiveren.


Paul en Kris van SwimLab Lanzarote zien hoe hard ik elke dag werk, en dat doen zij ook. Wat zij voor gehandicapte kinderen doen is gewoonweg geweldig. Ze wisten dat ik met mijn motivatie vocht. Tijdens een gesprek over mijn doel telde alles op; 1 + 1 werd 3…


Voor mij is Centro Deportivo Fariones een trainingparadijs, net als dat voor die gehandicapte kinderen is. Maar zij hebben iets nodig dat hun leven veel gemakkelijker kan maken, iets waar jij en ik nooit over nadenken. Wij gaan naar het zwembad, springen er gewoon in, trekken onze baantjes en als we klaar zijn hijsen we ons aan de rand omhoog om uit het bad te komen, of gebruiken we het laddertje. Zij kunnen dat niet… Zij moeten vanuit hun rolstoel naar het zwembad worden gedragen, erin gelaten worden en weer terug eruit getild worden.

Ze hebben een zwembadlift nodig en ik ga daarvoor zorgen!


Niets motiveert me meer voor mijn Ironman dit jaar. Ik zie die kinderen altijd zo hard werken en zichzelf verbeteren, net zoals ik dat doe. Ik kan dan wel eens klagen als iets niet goed ging, maar als ik naar hen kijk, realiseer ik me dat ik niet altijd het recht heb om te klagen. Dus ga ik mijn beste beentje voorzetten om er een onvergetelijke dag van te maken. Ik kan niet wachten om die kinderen moeiteloos uit het bad te zien komen. Zou dat niet fantastisch zijn?


Daarom vraag ik je hulp, door me te ondersteunen, door me aan te moedigen en door gul te doneren.

UPCOMING EVENTS

SWIM AND COFFEE WITH "MY OWN IRONMAN" PARTICIPANTS


Date: 27.10.2020
Time: 10:30 
Location: Centrto Deportivo Los Fariones & Playa Grande, Lanzarote

FREE SOCIAL RUN (Voluntary Donation)


Date: More Information Soon
Time:
Location: Lanzarote

FREE POOL SESSION (Voluntary Donation)

Swim Lab International


Date: More Information Soon
Time:
Location: Centro Deportivo Los Fariones